Lieve klanten,

De Winkel is nog steeds geopend en in goede gezondheid helpen wij u graag op gepaste afstand.
Tevens willen wij jullie graag informeren over ons beleid en wat wij er aan doen om e.v. verspreiding van het Corona virus te voorkomen.
Uiteraard volgen ook wij de richtlijnen van het RIVM om u toch prettig te laten voelen bij Van den Hoven Schoenmode.

Betalingen:
Betalingen hebben de voorkeur van een Pin betaling gaat uw voorkeur uit naar contant dan verzoeken wij u het geld op de toonbank te leggen en e.v. wisselgeld wordt door ons dan ook weer op gepaste afstand op de toonbank voor u klaar gelegd

Hygiëne:
Aan het schoonmaken van de Toonbank – Pinapparaat- Schoenlepels etc. wordt nog meer aandacht aan besteed en de toonbank is voorzien van een Plexiglas beschermingsplaat. Ook onze persoonlijke Hygiëne is aangescherpt en we trekken bij iedere klant nieuwe handschoenen aan en desinfecteren onze handen meerdere malen per uur.

Kindervoeten meten:
Natuurlijk worden de Kindervoeten nog steeds gemeten en de schoenen worden nauwkeurig gecontroleerd.
Dit kunnen we doen omdat we een voorziening hebben gemaakt dat we vanachter een plexiglas plaat kunnen werken.

Sokken:
Gezien het feit dat alle wegwerp-passokken niet leverbaar zijn willen we u vragen uw eigen sokken mee te brengen.

Deurbeleid:
Zoals alle andere winkels zijn ook wij vanuit het RIVM verplicht om een deurbeleid te voeren. Wij vragen aan u om hier rekening mee te houden. Ear mogen niet meer dan 8 personen op gepaste afstand van 1.5 meter in de winkel aanwezig zijn. Ziet u dat er meer dan 8 personen binnen zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk om even buiten op gepaste afstand te wachten tot er iemand uit gaat.

Op deze manier hopen wij u graag te mogen ontvangen en zullen we er op de aangepaste openingstijden voor u zijn. Laten we allemaal een beetje extra op onszelf en elkaar letten in deze gekke periode zo kunnen we het samen doen.

Team van den Hoven Schoenmode
Uden